Zakelijk & Kwaliteit 

Hier vindt u alle informatie over de algemene voorwaarden en privacy. 

 

Privacy is een ruim omvattend begrip. Stapsgewijs Begeleiding werkt daarom volgens deze privacy statement. Het optimaal waarborgen van de privacy is voor Stapsgewijs Begeleiding van groot belang. 

 

De algemene voorwaarden en het privacy statement kunt u onderaan de pagina terugvinden. 

 

Er is sprake van een BTW vrijstelling voor direct cliëntgebonden ambulant specialistische begeleiding.  Voor overige werkzaamheden wordt een offerte op maat gemaakt en kan het zijn dat er BTW geheven wordt. 

 

Als Pedagoog ben ik geregistreerd bij het SKJ - Kwaliteitsregister Jeugd. Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk, de BPSW. Deze registraties zijn een waarborg van professioneel handelen, die op grond van werkuren en bijscholing iedere vijf jaar getoetst en vernieuwd worden. 

Indien u niet tevreden bent over Stapsgewijs Begeleiding, vertrouw ik erop dat u mij dit in gesprek meldt. Op die manier kan er samen gezocht worden naar een oplossing. Mocht dit niet naar tevredenheid zijn, kunt u gebruik maken van de klachtenprocedures van het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)  Een andere optie is om gebruik te maken van de Wkkgz. 

 

Heeft u een afspraak en bent u verhinderd? Laat Stapsgewijs Begeleiding dit dan binnen 24 uur weten. Indien dit niet gelukt is of u bent de afspraak vergeten, brengt Stapsgewijs Begeleiding deze volgens het normaliter uurtarief in rekening. 

 

Samenwerking 

Stapsgewijs Begeleiding werkt op dit moment veel samen met onderstaande partijen:

 

Lisanne Beks - Pedagoog & Coach

Aves Begeleiding

 

Kelly Haagen - Pedagoog & Coach         

OOAK Begeleiding

 

Antoinette van de Ven - GZ psycholoog en specialist in gehechtheid & veerkracht

Praktijk Vena Download
Algemene voorwaarden Stapsgewijs Begeleiding 2019
Algemene Voorwaarden 2019.pdf
Adobe Acrobat document 364.6 KB
Download
Privacy statement Stapsgewijs Begeleiding 2019
Privacy statement 2019.pdf
Adobe Acrobat document 272.4 KB